Alpakkaneule - luonnollinen ratsastuspaita vailla vertaa

Alpakkaneule - luonnollinen ratsastuspaita vailla vertaa

Ratsastuspaitaa hankittaessa mieleen saattavat ensimmäisenä tulla tekniset materiaalit. Mutta entäpä jos kertoisimme sinulle, että on olemassa luonnollinen kuitu, josta voidaan valmistaa  täydellinen ratsastuspaita. Royal laatuinen alpakanvilla on vertaansa vailla oleva upea ja monipuolinen luonnonkuitu, joka tarjoaa useita etuja verrattuna muihin teknisiin tai luonnonkuituihin.

Miksi Alpaca Royal materiaalista syntyy  täydellinen ratsastuspaita?

Lämpöä säätelevä, likaa ja vettä hylkivä

Alpakanvilla on tunnettu ainutlaatuisesta lämmönsäätelykyvystään. Se pitää sinut lämpimänä kylmällä säällä ja viileänä lämpimällä säällä. Lisäksi värjäämätön ja käsittelemätön alpakka Royal -kuitu (< 18 µm) hylkii erinomaisesti vettä eikä pieni kuurosade kastele vaatetta lainkaan. Tämä tekee Royal -laatuisesta alpakkakuidusta ihanteellisen valinnan ratsastusvaatteisiin, joissa olet alttiina erilaisille sääolosuhteille. Ratsastaessasi aamun viileydessä tai keskellä aurinkoista päivää, voit luottaa siihen, että alpakanvillainen vaatetus pitää olosi mukavan tuntuisena koko ratsastuksen ajan.

Hengittävä 

Ratsastaminen on fyysinen laji, jossa keho tuottaa lämpöä ja kosteutta. Alpakanvilla on luonnollisesti hengittävää, ylivertainen kaikkiin muihin kuituihin nähden.  Se päästää ilman kiertämään ja kosteuden haihtumaan. Tämä pitää ihosi kuivana ja mukavana, vaikka hikoilisitkin ratsastaessasi. Alpakanvillaan ei myöskään tartu hajut, se on hypoallergeeninen ja antibakteerinen.

Kevyt ja kestävä

Korkealaatuinen Royal alpakanvilla on erittäin lämmin materiaali, se on kevyt ja pehmeä eikä kutita herkkääkään ihoa. Tämä tekee siitä miellyttävän valinnan ratsastusvaatteisiin. Ruukin kehräämön Royal alpakkapaita on kestävä, pitkäikäinen ja säilyttää ulkonäkönsä poikkeuksellisen pitkään.

Luonnonmukainen ratsastuspaita

Jos arvostat ekologisia vaihtoehtoja, alpakanvilla on valintasi. Alpakat ovat villantuottoon jalostettuja eläimiä, jotka elävät Perun vuoristossa. Alpakka kamelieläimenä käyttää vähän vettä ja sen villasta valmistettu vaate tarvitsee harvoin pesua. Alpakka ei laiduntaessaan kuluta maaperää  vaan edistää luonnon monimuotoisuutta. Alpaca Royal -tuotteemme ovat värjäämättömiä eikä niiden tuotannossa ole käytetty kemikaaleja.  Alpaca Royal -neuleet ovat ns. 24/7 vaatteita niin oloiluun, ulkoiluun kuin business pukeutumiseen, mikä tekee alpakkapaidasta ympäristöystävällisen vaihtoehdon myös ratsastukseen.

Tyylikäs ulkonäkö

Toiminnallisuus ennenkaikkea, mutta pitää ratsastuspaidan olla myös tyylikäs. Alpaca Royal -kuitu ei ole pelkästään toiminnallinen materiaali, vaan se myös näyttää upealta. Se tarjoaa luonnollisen kiillon ja pehmeyden, mikä tekee vaatteista tyylikkään ja hienostuneen näköisiä. Voit siis näyttää hyvältä samalla kun nautit alpakanvillan eduista ratsastaessasi.