Alpakanvilla vs. Merinovilla: Taistelu tuubihuivien herruudesta

Alpakanvilla vs. Merinovilla: Taistelu tuubihuivien herruudesta

Kun puhutaan tuubihuiveista, materiaali on kaiken A ja O. Sekä alpakanvilla että merinovilla ovat tunnettuja lämpimyydestään, mutta miten ne todella eroavat toisistaan? Ja miksi 100% Alpaca Royal -tuubihuivi on niin monen suosikki?

Pehmeys ja Kutittamattomuus

Ensimmäinen suuri ero tulee esiin, kun puhutaan pehmeydestä ja kutittamattomuudesta. Alpakan Royal -tasoinen villa on silkkinen ja uskomattoman pehmeä iholla, kun taas  yleisesti käytetty merinovillalla ei yllä samaan pehmeyteen. Kuidun hienoudesta johtuen 100%  Alpaca Royal -tuubihuivi ei kutita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan herkälle iholle. Alpakanvilla on myös hypoallergeenista.

Hengittävyys ja Kosteudenhallinta

Vaikka molemmat materiaalit ovat hengittäviä ja hyviä kosteuden hallinnassa, alpakanvillan kyky säädellä lämpötilaa ja pysyä mukavana sekä lämpimässä että kylmässä ympäristössä on vertaansa vailla. Alpakka ei tunnu iholla kostealta edes hikoillessa, mikä on ehdoton etu aktiivisessa liikkumisessa.

Kestävyys ja Laatu

Alpakanvilla ei ole vain mukavampi ja laadukkaampi vaihtoehto sen pehmeyden ja hengittävyyden ansiosta, vaan se on myös erittäin kestävä materiaali ja alpakkatuubihuivi säilyttää muotonsa ja pehmeytensä. Koska Alpaca Royal -tuubihuivimme ovat värjäämättömiä, luonnollisen sävyinen alpakkakuitu ja siten tuubihuivimme säilyttää värinsä muuttumattomana vuodesta toiseen.

Ympäristöystävällisyys

Alpakat ovat ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto. Laiduntaessaan ne tukevat luonnon monimuotoisuutta ja alpakanvillan tuotanto on usein pienimuotoisempaa ja vähemmän teollistettua, mikä tekee siitä eettisemmän valinnan tietoisille kuluttajille. Merinovillatuotteet ovat pääosin värjättyjä ja käsiteltyjä. Se ei ainoastaan heikennä kuidun luonnollisia ominaisuuksia, mutta myös kuluttaa vettä ja kemikaaleja. 

Asiakkaiden Kokemukset

Meidän 100% asiakastyytyväisyys puhuu puolestaan. Parasta Alpaca Royal -tuubihuivissa on sen monikäyttöisyys. Hengittävä ja lämpöä säätelevä tuubihuivimme ei sovi ainoastaan syksyn ja talven seikkailuihin vaan myös kevään ja kesän vaelluksilla, pyöräretkillä, ratsastuksilla ja venereissuilla tuubihuivimme on ykkösvalinta.

Erityisesti moottoripyöräilijät ovat ylistäneet alpakkatuubihuiviaan sen ylivoimaisesta mukavuudesta, lämmöstä ja kestävyydestä. Se ei vain suojaa heitä viimalta ja kylmyydeltä, vaan myös pitää heidät raikkaina ja kuivina, riippumatta siitä, kuinka pitkän reissun he tekevät. Lue asiakkaidemme kommentit blogitekstin lopusta.

Yhteenveto

Kun vertaillaan alpakanvillaa ja merinovillaa tuubihuivien materiaalina, on selvää, miksi 100% korkealaatuinen alpakka vie voiton. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten pehmeyden, hengittävyyden ja kestävyyden yhdistelmä, tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikenlaiseen ulkoiluun ja seikkailuun.

Lisäämällä vielä 100%:n asiakastyytyväisyyden ja erityisen suosion moottoripyöräilijöiden keskuudessa, on vaikea löytää syytä, miksi et kokeilisi 100% alpakka tuubihuivia seuraavaksi.

Alpaca Royal -tuubihuivi on monipuolinen asuste, jota voit käyttää monin eri tavoin. Tuubihuivi sopii kaulansuojaksi niin sisällä kuin ulkona, pue sen päälle kerroksia tai käytä vaikka hiuspantana.

Tuubihuivi-panta

Nyt kun olet varustettu tiedolla, on aika tehdä valinta – pysytellä perinteisessä ja tutussa merinovillassa vai kokeilla jotain uutta ja ylivoimaista, kuten Alpaca Royal -tuubihuivia? 

Mitä asiakkaamme sanovat tuubihuivista

Asiakaspalautteita

★★★★★

Ostin tuubihuivin moottoripyöräilyyn myyjän suosituksesta. Hieman epäilin huivin ominaisuuksia esim. tuulen pitävyyttä. Epäilyni oli turhaa, jo kotimatkalla tuulisella moottoritiellä totesin huivin olevan tuulenpitävä ja mukava päällä. Ensimmäinen huivi, joka piti minut lämpimänä. Suosittelen.

Kirsi
★★★★★

Joka vuodenajan lämmike.

Kevyt, ohut ja pehmeä, mutta silti lämmin ja iholle lempeä tuubihuivi mustana sujahtaa sujuvasti kaulaan menoon kuin menoon. Kävely- ja pyöräilylenkeillä loistava, kovilla pakkasilla laitan alimmaksi ihoa vasten ja esimerkiksi Myssyfarmin karheamman suomenlampaanvillaisen kaulurin sen päälle. Ei takuulla palella kaulaa. Syksyllä sujautin tuubihuivin kokeeksi pyöräilykypärän alle, kun pipo olisi vielä ehkä ollut liikaa, mutta paljaat korvat kaipasivat suojaa. Siinä tuli vain se ongelma, että olisi pitänyt olla kaksi tuubia, että olisi saanut luottovermeen myös kaulaan 😁. Ostin tuubihuivin lahjaksi myös puolisolle, joka on työmatkapyöräillyt ja ulkoillut (minun mielestäni kamalan) keinokuitutuubinsa turvin, hänenkin oli pakko myöntää, että kehuni eivät olleet turhia ja nyt sitten mennään tekstiilikaksosina tuubeinemme.

S.L
★★★★★

Loistava kaulanlämmittäjä.

Erinomaisen markkinointipuheen saattelemana tuli tehtyä ostopäätös tuubihuivista.

150 kilometrin kotimatkalle moottoripyörällä piti heti laittaa kokeiluun ja pelkästään hyvää sanottavaa.

Hengittävä, lämmin olematta hiostava tai kuuma, kevyt, miellyttäväntuntuinen, blokkasi ajoviiman kaulaan todella hyvin.

Ainoana miinuksena sanottakoon, ettei halua enää muita huiveja käyttää 😁

Tomi
★★★★★

Paras pipo ja tuubihuivi.

Omistan aika monta pipoa ja tuubia mutta hankittuani nämä muut ovat jääneet tarpeettomiksi. Äärettömän mukavat ja lämpimät. Suosittelen kokeilemaan👍

V.L
★★★★★

Ai, ai, vihdoinkin huivi, joka vie viiman tunteen moottoripyöräilyssä. Eikä tarvitse tunkea paksua muhkuraa kauluksen alle. Juuri tätä kaipasin. Ja tauolla vedän huivin pannaksi päähän linttaan litistyneiden hiusten päälle.

P-M

Alpaca Royal -tuubihuivi

Luottoasuste elämän seikkailuihin