Torkkupeitto mielessä? Alpakanvillaa ei voita mikään!

Torkkupeitto mielessä? Alpakanvillaa ei voita mikään!
Viilenevään kesäiltaan torkkupeitto on ehkä paras keksintö ikinä. Lämmin ja pehmeä, hengittävä ja luonnollinen alpakanvillasta tehty peitto on perinteisen torkkupeiton luksusversio.

Paras torkkupeitto riippuu tietysti henkilökohtaisista mieltymyksistä. On olemassa monenlaisia torkkupeittoja erilaisilla ominaisuuksilla, kuten materiaali, koko, lämmöneristyskyky jne.

Torkkupeittojen edullisempia materiaaleja ovat villa, fleece, mikrokuitu ja puuvilla. Mitään edellisistä ei kuitenkaan voi verrata 100%:sti luonnolliseen alpakanvillasta valmistettuun torkkupeittoon.

Alpakkatorkkupeitto



Jos haluat korkealaatuisen, lämpimän, pehmeän ja kevyen torkkupeiton joka hengittää ja jonka alla et palele etkä hikoile, on alpakanvillasta valmistettu peitto sinun valintasi. Se on luonnostaan kehon lämpöä säätelevä luonnonmateriaali, kylmällä lämmin ja kuumalla viileä.

Ruukin Kehräämön torkkupeitto on valmistettu suomalaisessa kutomossa 100% Baby alpakkavillasta. Se on värjäämätön, ei sisällä  kemikaaleja ja on ekologinen valinta itselle tai lahjaksi.

Asiakkaidemme palautteita

Torkkupeitto

★★★★★

Send Help! Aivan ihanan lämmin, pehmeä ja lempeä. Ainoa pulma on, ettei raaski peiton alta lähteä joten jumissa sohvalla :)

Antti
★★★★★

Pehmoisin torkkupeitto. Ihanan lämmin, pehmeä ja kutiamaton ihoa vasten. Tämän alle voisi jäädä köllöttämään talviunille.

Sari
★★★★★

Alpaca blanket, black. Just as wonderfully soft and warm as I expected. Big enough to have legs covered, can be used as a shawl when sitting in front of a computer screen, as I'm doing right now. Very deep black colour.

Heidi

Luxury made by nature

Sisustus