100% Baby Alpaca

Aidosti mukava

Laadukkaat sistustuotteemme tehdään 100% Baby Alpaca alpakkakuidusta. 

Alpakanvilla on rasvaton, ontto kuitu, jolla on erityisen hyvä lämmönsäätelykyky. Siksi alpakkaneuleet ja kudotut alpakkakankaat ovat lämpimiä/viileitä, hengittäviä ja kevyitä. Alpakkakuitu hylkii vettä ja likaa, eikä siihen tartu hajuja. 

Meiltä saat aitoja luonnontuotteita. Kaikki käyttämämme värisävyt ovat luonnollisia alpakan villan sävyjä. Jopa musta lanka on täysin värjäämätön. Luotamme luonnon omaan värikarttaan ja näin lopputuote säilyttää kaikki alpakkakuidulle tyypilliset erinomaiset ominaisuutensa.

Värjäämätön, hypoallergeeninen ja antibakteerinen kuitu sopii  herkkäihoisille ja allergiakoteihin.

Klassinen mallisto - Classic Nordic Design

Sisustuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan  Suomessa.

Tavoitteenamme on tuoda laatua ja arjen luksusta mahdollisimman monien ihmisten elämään. Siististi viimeistellyt ja laadukkaat sisustustuotteet eivät vain tunnu ihanilta vaan myös näyttävät hyvältä.

Pyrimme luomaan tuotteita, jotka pysyvät ajankohtaisina vuodesta toiseen, kaikkina vuodenaikoina. Sesonkituotteita meillä ei ole. Kaikki tuotteemme pysyvät mallistossa niin kauan kuin kysyntää riittää.

Vastuullinen tuotanto

Maahantuomme osan tuotteisiimme käytettävistä alpakkalangoista Perusta. Yhteistyökumppaninamme toimiva kehräämö Michell Group takaa eettisen alpakankasvatuksen. Kaikille Michell Groupille alpakkakuitua toimittaville kasvattajille on myönnetty RAS-merkki (Responsible Alpaca Standard).

Koska värjäysprosessi jää pois, käytetään tuotannossa vain vähän vettä eikä, pesuainetta lukuunottamatta, lainkaan kemikaaleja. Lisäksi pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kaikissa tuotteiden yksityiskohdissa ja tuotannon vaiheissa.