Ruukin  Kehräämön yrittäjät - Leena ja Sini Ruukin  Kehräämön yrittäjät - Leena ja Sini

Ystävykset yrittäjinä

Alpaca Royal alpakkahuivit lähikuvassa Alpaca Royal alpakkahuivit lähikuvassa

Korkea laatu

Perulaisen alkuperäiskansan tärkein elinkeino on alpakoiden kasvatus Perulaisen alkuperäiskansan tärkein elinkeino on alpakoiden kasvatus

Vastuullinen tuotantoketju

Kuva: International Alpaca association Iaa

100% Baby Alpaca

Aidosti mukava

Laadukkaat sistustuotteemme tehdään 100% Baby Alpaca alpakkakuidusta. Tämä 22 mikronin vahvuinen kuitu mahdollistaa ohuen, tasalaatuisen langan valmistamisen.

Mitä hienompaa alpakkakuitu on sitä mukavammalta se tuntuu ihoa vasten. Kuitu on niin hienoa, että neuleen voi laittaa suoraan vastasyntyneen vauvan ihoa vasten, siitä nimi Baby Alpaca.

Alpakan kuitu on rasvaton, ontto kuitu, jolla on erityisen hyvä lämmönsäätelykyky. Siksi alpakkaneuleet ja kudotut alpakkakankaat ovat lämpimiä, hengittäviä ja kevyitä. Alpakkakuitu hylkii vettä ja likaa, eikä siihen tartu hajuja. 

Tuotteissamme ei käytetä lainkaan väriaineita. Luotamme luonnon omaan värikarttaan ja näin valmis neule säilyttää kaikki alpakkakuidulle tyypilliset erinomaiset ominaisuutensa.

Meiltä saat aitoja luonnontuotteita. Kaikki käyttämämme värisävyt ovat luonnollisia alpakan villan sävyjä. Jopa musta lanka on täysin värjäämätön.

Värjäämätön, hypoallergeeninen ja antibakteerinen kuitu sopii myös herkkäihoisille ja allergiakoteihin.

Classic Nordic Design

Sisustuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan  Suomessa.

Tavoitteenamme on tuoda laatua ja arjen luksusta mahdollisimman monien ihmisten elämään. Siististi viimeistellyt ja laadukkaat sisustustuotteet eivät vain tunnu ihanilta vaan näyttävät myös hyvältä.

Pyrimme luomaan tuotteita, jotka pysyvät ajankohtaisina vuodesta toiseen. Sesonkituotteita meillä ei ole. Kaikki tuotteemme pysyvät mallistossa niin kauan kuin kysyntää riittää.

Vastuullinen tuotanto

Maahantuomme tuotteisiimme käytettävät alpakkalangat Perusta. Yhteistyökumppaninamme toimiva kehräämö Michell Group takaa eettisen alpakankasvatuksen. Kaikille Michell Groupille alpakkakuitua toimittaville kasvattajille on myönnetty RAS-merkki (Responsible Alpaca Standard).

Koska värjäysprosessi jää pois, käytetään tuotannossa vain vähän vettä eikä, pesuainetta lukuunottamatta, lainkaan kemikaaleja. Lisäksi pyrimme käyttämään ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kaikissa tuotteiden yksityiskohdissa.