Mathildedalin puotimme on avoinna to - la (11 - 17) ja su (11 - 16). Verkkokauppa palvelee 24/7. Tervetuloa!

Perun vuoristosta keskelle kauneinta Suomea!

Perusta kotoisin olevat alpakat ovat harvinaisia ja niiden villa on arvokas ja arvostettu materiaali. Alun perin vuoristoissa elävä alpakka tarvitsee vain vähän vettä ja ravintoa, se on vessaeläin ja laiduntaa luonnonniityillä, eikä kuluta maaperää. Tiesitkö, että alpakalla on tassut?

Alpakanvilla on erittäin ekologinen valinta, sillä se ei ole koskaan tehotuotettua. Emme värjää alpakanvillaa, eikä sitä tarvitsekaan. Yli 20 perusväriä lukuisine sävyineen valkoisesta aina sinisen mustaan mahdollistavat juuri käyttäjälle sopivan sävyn löytymisen.

Omassa tuotannossamme pyrimme mahdollisimman luonnolliseen prosessiin ja lopputulokseen, ilman superwash -käsittelyä (merino). Alpakkatuotteemme ovat luonnonmukaisia, värjäämättömiä ja kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti tuotettuja, eikä niitä käsitellä kemikaaleilla.

Mallistomme tuotteet ommellaan muotoon neulotuista paloista, eikä hukkapaloja synny, kun kangasta ei tarvitse leikata. Tarvittaessa jo neulottu vaate voidaan purkaa takaisin langaksi ja käyttää uudelleen. Meillä on myös tuotteiden korjaus- ja huoltopalvelu.

LUE LISÄÄ BLOGISTAMME