Tammikuussa Mathildedalin puotimme on avoinna vain tarvittaessa. Verkkokauppa palvelee 24/7. Tervetuloa!

Mallistomme

Suunnittelemme mallistomme itse. Tavoitteenamme ovat laadukkaat, tyylikkäät, ajattomat ja hyvin istuvat alpakkatuotteet, jotka kestävät käyttöä pitkään säilyttäen ulkonäkönsä ja muut ominaisuutensa. Pidämme tärkeänä, että tuotteillamme on pitkä elinkaari ja sen päättyessä ne ovat kierrätyskelpoisia.

Erityisesti alpakkaneuleitamme on kiitelty niiden monikäyttöisyydestä ja mukavuudesta. Sama neule kelpaa niin ulkoiluun kuin edustamiseen ympäri vuoden - vaikka samana päivänä!

Mallistomme värit ovat luonnollisia alpakoiden värejä ja ompelujälki on huolellista. Muotoon neulotuista paloista ommelluissa neuleissamme ei ole rispaantumisen vaaraa.

Korjauspalvelumme huoltaa rikkoontuneet ja kuluneet tuotteet, otamme myös vastaan loppuunkäytettyjä alpakkaneuleita uudelleen jalostettavaksi materiaaliksi.

Pääasiassa käyttämäämme 100 % Royal Alpaca -kuitua on maailmanlaajuisesti saatavilla rajoitetusti. Lisäksi haluamme varmistaa, että käyttämämme kuitu on vastuullisesti tuotettua. Pahoittelemme siis sitä, että näiden tosiasioiden takia  osa tuotteistamme ovat toisinaan loppuunmyytyjä.

Varastomme täydentyvät kuitenkin jatkuvasti. Tilaamalla uutiskirjeen ja/tai seuraamalla meitä Somessa saat ensimmäisenä tiedon, kun uusia tuotteita saapuu puotiimme!

Tuotteita voit myös tiedustella suoraan puodistamme: posti@ruukinkehraamo.fi tai +358 44 372 1813.