Etusivu  Puoti  Kehräämö  Hinnasto  Kuvagalleria  Ota yhteyttä  
 

Olemme Suomen ensimmäinen ja ainoa alpakanvillaan erikoistunut pienkehräämö. Tarkoituksenamme on palvella kotimaisia ja ulkomaisia alpakankasvattajia, jatkojalostamalla kasvattajien villat laadukkaiksi langoiksi. Kehräämme myös muita rasvattomia luonnonkuituja, kuten laaman villaa, silkkiä, angoraa, koiran ja ylämaan karjan karvoja. Olemme valmiita kokeilemaan myös muita erikoiskuituja.

Prosessiin kuuluu parhaimmillaan 15 eri vaihetta sisältäen pesun, karstauksen ja  kehräyksen. Koneistoon kuuluu ns. kuidunerottelija, joka poistaa karkeat peitinkarvat, jotta lopputulos olisi mahdollisimman pehmeä ja pistelemätön.

Pystymme ottamaan vastaan niinkin pienen määrän kuin kaksi kiloa villaa, ylärajaa ei ole. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heille palautuvat lopputuotteet ovat aina lähtöisin heidän omista villoista. 

Kehräämö palvele asiakkaitaan keskiviikosta sunnuntaihin klo 11-16.

Villojen vastaanottamisajankohta sovitaan erikseen  yhdessä asiakkaan kanssa. Sovitut lopputuotteet asiakas saa takaisin 2-4 viikon sisällä riippuen lähetetyn villan määrästä.